Elsa en Minou bij Radio Signaal

Gepubliceerd op 18 mei 2023 om 19:20

Vandaag waren DWC-leden Elsa van der Kooy en Minou Zijlstra te gast bij Radio Signaal.

Ze hebben alles verteld over het Diepwater Collectief en waardevolle inzichten gedeeld over de oprichting van het Collectief, de activiteiten die er te doen zijn en hoe het zich heeft ontwikkeld. Ze hebben ook de financiële misdaad toegelicht die gepleegd is door een voormalig bestuurder, met alle gevolgen van dien, en hoe het Diepwater Collectief zich herpakt en welke acties er worden ondernomen om weer op te bouwen.

Het is hartverwarmend om te zien hoe het Diepwater Collectief enorme steun heeft ontvangen in deze moeilijke tijden. Samen met de gemeenschap en supporters werken we hard om het Collectief weer op de been te krijgen en de positieve impact ervan voort te zetten.

We willen Elsa en Minou bedanken voor hun geweldige werk als ambassadeurs voor het Diepwater Collectief. Hun bijdrage heeft ons nog meer gemotiveerd om door te gaan en te blijven bouwen aan een bloeiende toekomst voor het Diepwater Collectief.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en acties door ons te volgen op onze sociale mediakanalen en website. Samen zullen we de kracht van gemeenschap en kunst blijven vieren bij het Diepwater Collectief.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.